Mad

Sådan Finder du Den Rigtige Blender til Dine Behov

Langt de fleste moderne danske køkkener i dag, indeholder en blender. Det er lidt sjovt, eftersom det slet ikke var tilfældet, hvis vi skruer tiden 10-20 år tilbage. Men efter at smoothie-bølgen ramte Danmark, har den bare aldrig givet helt slip igen. Smoothies er ikke ligeså populære som de var, da de lige kom frem, men de er i stedet gået hen og blevet til en fast bestanddel af mange menneskers liv. Det er ikke alle der spiser smoothies hver eneste dag, men de fleste laver én med jævne mellemrum. Det er en let og hurtig måde at producere et sundt måltid på, og fokus på sundhed har aldrig været større i Danmark, end den er i disse tider.

Hvis dit køkken ikke allerede er udstyret med en blender, så går du sikkert og tænker over, hvordan du vælger den bedste blender. Der er hundredvis af forskellige blendere på markedet, og det kan godt virke ganske uoverskueligt sådan at skulle vælge imellem dem alle sammen. Priserne varierer også utroligt meget – på trods af, at mange af dem ser næsten identiske ud på overfladen.

I denne artikel beskriver vi de ting du skal overveje, når du køber en blender, så du kan finde den rigtige blender til dine behov.

Den mest oplagte forskel på de forskellige blendere derude er, hvor kraftige de er. Dette opgives i form af hvor mange watt blenderen kører med. Hvis du gerne vil kunne lave smoothies der er fri for klumper og lignende, så bør du gå efter en blender på mindst 500 watt. Hvis du går op på 800 watt eller måske endda 1000 watt så vil du kunne lave dine smoothie hurtigere, og sikre dig at konsistensen er helt igennem ens.

Derudover bør du nærstudere pakken for at finde ud af, om den blender du kigger på er i stand til at knuse is. Det er nemlig ikke nok, at blenderen har rigeligt med watt: hvis den ikke er bygget til at knuse is, så kan det være farligt at forsøge. Det er ikke alle blade der kan holde til det, og hvis selve kanden er lavet af plastik, frem for glas, kan det også give problemer.

Til sidst bør du overveje, om du har andre behov, som en blender eventuelt gerne skal kunne dække. Hvis du eksempelvis godt kunne tænke dig at lave friskpresset juice derhjemme, så er der flere blendere i dag, der kommer med en juicer-funktion. Hvis du laver rigtigt mange ting i køkkenet, så kan du eventuelt også overveje, om en food-processor ville være et bedre valg: du kan nemlig finde sådan nogle maskiner, der fint kan agere blender, og som kan alt muligt andet også. I sidste ende er det rigtige valg et produkt af dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.